Brobygge & Dialog

En kväll för Fred och Glädje

Det finns en väg att skapa Fred, Enhet och Glädje i världen!
Hur? Ja, det ska vi prata om!

Välkommen torsdag 27 oktober kl. 18.30 till Norrstrandskyrkans Atriumsal, Drottning Kristinas väg 7, Karlstad.

Inträde:
150 kr, fika till självkostnadspris

Arrangör:
 Nätverket Brobygge & Dialog i samarbete med SENSUS

Program

Medverkande

Gunilla Lagneryd
, vissångerska från Karlstad.

Helena Margareta Steiner-Hornsteyn
, metafysiker, forskare, författare, prästvigd och teol.dr. i USA.

Hon talar svenska, uppväxt i Värmland, men bosatt och verksam i USA. Helena Margareta, är samarbetsparter till FNs andliga avdelning genom sin ideella org. Activate Your Inner Light Corporation. Hon föddes med gåvan att intuitivt se energifält inne och runt kroppen. Många har rapporterat att de läkt spontant under hennes föreläsningar.

Förutom att hon är en av världens främsta healing-coachar är hon också en lysande internationell föreläsare. ACTIVALE, är ett av hennes globala företag för mänsklig utveckling och Fred. Läs mer.

Ingrid Krianon, brobyggare, fredsarbetare, författare och livsinspiratör.

Ingrid, värmlandsbo under många år, har haft ett öppet medvetande sedan barnsben och sett olika dramatiska händelser i tiden, bl.a förloppet under Estoniakatastrofen innan detta sändes i TV. Hon får visioner i bilder med information. Visionerna visar en ny tid i människans medvetandeutveckling, en brytningstid, som i högsta grad påverkar vårt samhälle på alla nivåer, långt mer än du och jag kan föreställa oss. Ingrid tror på en högre mening med vårt liv, att vi alla är delar av en större helhet. Det viktiga är vad du och jag gör här och nu för att skapa fred och enhet i den nya tid vi möter.

Kvällen leds av Inga-Lill Wener, även hon uppväxt i Värmland, samordnare av Nätverket Brobygge & Dialog, författare, ”versmakare” och f.d universitets-lärare och byrådirektör. Nu meditationsledare sedan många år tillbaka.

Anmälan

Anmäl dig senast måndag den 24 oktober (FN-dagen) 
via e-post eller på tel: 054-137113